Termeni si conditii

In aceasta sectiune poate fi consultata politica de termeni si conditii utilizata de mature.ro pentru desfasurarea activitatii.

Prin accesarea prezentului site va manifestati acordul asupra politicii noastre de termeni si conditii, iar daca nu sunteti pe deplin de acord cu aceasta atunci folosirea mature.ro va este interzisa.

Informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt numai pentru folosinta personala. Orice modificare, reproducere, trunchiere sau reformulare va este ce desavarsire interzisa, indiferent de modul in care aceastea poate avea loc (in format electronic sau print).

Exceptie de la regula fac situatiile in care aceasta reproducere este permisa de catre unul din membrii redactiei noastre, acordata prin intermediul unui document scris.

Mature.ro este un site generalist, cu informatii de uz larg ce nu sunt adaptate pentru cazuri particulare. Folosirea informatiilor de pe site-ul nostru este posibila astfel doar dupa ce consultati un specialist in finante.

Mature.ro nu garanteaza ca site-ul nu poate contine secvente malware daunatoare sau virusi periculosi pentru calculatoarele vizitatorilor.

Mature.ro nu poate fi tras astfel la raspundere asupra corectitudinii informatiilor si nu este raspunzator pentru nicio dauna ce isi poate face aparitia in urma folosirii acestora, indiferent de momentul sau de modul in care acestea apar.

Accesul pe site-ul mature.ro este considerat ca un acord asupra prezentului regulament de termeni si conditii.